CRNJANSKI KAKVOG JOŠ NISTE SLUŠALI!

Asocijacija gitarista Vojvodine sa posebnim zadovoljstvom predstavlja svoje novo izdanje: CD „Nove senke“ koji donosi poeziju Miloša Crnjanskog uobličenu u muzičku viziju novosadskog kompozitora Nemanje Nešića.

Tim povodom, AGV pokreće kampanju koja će trajati od 01. do 15. novembra 2020. godine, sa ciljem da prikupi nedostajuća sredstva za izdavanje CD-a „Nove senke“. S obzirom da je tiraž limitiran i da se CD „Nove senke“ neće nalaziti u slobodnoj prodaji, svaka uplata donacije ujedno predstavlja i rezervaciju CD-a.

Kampanju možete pomoći na tri načina:

  • Za donaciju od 500 dinara, dobijate na svoju e-adresu audio snimak kompletnog CD-a „Nove senke“ u .wav formatu; (D500)
  • Za donaciju od 1000 dinara dobijate na kućnu adresu (troškovi poštarine su uračunati) primerak CD-a „Nove senke“, potpisan od strane autora muzike; (D1000)
  • Za donaciju od 2000 dinara dobijate na kućnu adresu (troškovi poštarine su uračunati) primerak CD-a, potpisan od strane autora muzike, a Vaše ime i prezime će se naći na omotu CD-a u odeljku zahvalnosti; (D2000)

    Za bilo koji iznos donacije da se odlučite, neophodno je i da popunite online formular u nastavku.

    Uplate se vrše na tekući račun Asocijacije gitarista Vojvodine:
    160-929755-46, Banka Inteza, svrha uplate: donacija

CD „Nove senke“ će biti poslat na Vašu adresu do 31.12.2020.

*Za donacije iz inostranstva, molimo vas kontaktirajte AGV putem maila office@agv.org.rs
**CD „Nove senke“ je sufinansiran od strane Uprave za kulturu Grada Novog Sada i Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, a uz podršku Zadužbine Miloš Crnjanski